Μόνο 9 χλμ από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Μαρκόπουλο - Αττική
 • ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Τιμές & Κρατήσεις

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Αθηνών και στο Metropolitan Expo

Στη σελίδα αυτή παρουσιάζουμε τις τιμές του ξενοδοχείου Pantheon στο Μαρκόπουλο, ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, χρήσιμες σημειώσεις και την πολιτική του ξενοδοχείου, καθώς και τη φόρμα κρατήσεων για να επιλέξετε και να εξασφαλίσετε εγκαίρως το δωμάτιο που επιθυμείτε.

Τιμές 2019 - 2020
Τύπος Διαμονής Χαμηλή Περίοδος Υψηλή Περίοδος
Μονόκλινο € 45 € 50
Δίκλινο € 55 € 60
Δίκλινο με 2 μονά € 55 € 60
Όλες οι παραπάνω τιμές είναι σε ευρώ (€). Για να μετατρέψετε σε άλλο νόμισμα κάντε κλικ εδώ


Βάσει του νόμου 4389/2016 ο πελάτης επιβαρύνεται με 0,50€ επιπλέον κόστος ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση

Χαμηλή Περίοδος: 1 Ιαν. - 30 Ιουν. & 1 Σεπτ. - 31 Δεκ.
Υψηλή Περίοδος: 1 Ιουλ. - 31 Αυγ.Κάντε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο Pantheon στο Μαρκόπουλο Μέσω της ακόλουθης φόρμας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας επιλέγοντας ένα από τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτιά μας. Προκειμένου να είναι δυνατή η αποστολή του μηνύματός σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 22990 63040 ή 22990 63041 ή μέσω fax στο 22990 40664.

Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο ξενοδοχείο Pantheon στο Μαρκόπουλο, κοντά στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

Ονοματεπώνυμο: (απαιτείται) Άφιξη:
E-mail: (απαιτείται) Αναχώρηση:
Τηλ. - Fax: (δηλώστε κωδικούς χώρας/περιοχής) Αριθμός Ατόμων:
Διεύθυνση: (δηλώστε πόλη, Τ.Κ., πολιτεία/χώρα) Τύπος Διαμονής:
Σχόλια: (απαιτείται)


Σημειώσεις:
 • Το δίκλινο δωμάτιο διατίθεται ως δίκλινο με ένα επιπλέον σπαστό κρεβάτι
 • Πρωινό σε μπουφέ: προσφέρεται δωρεάν (δεν διατίθενται άλλα γεύματα)
 • Παιδιά κάτω των 10 ετών: δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονέων (προσφέρεται δωρεάν παιδικό κρεβάτι ή επιπλέον κρεβάτι και πρωινό)
 • Ώρα check in: στις 12:00 ή και νωρίτερα εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
 • Ώρα check out: στις 12:00 ή και αργότερα κατόπιν συνεννόησης.
 • Οι κρατήσεις είναι απόλυτα ασφαλείς. Όλα τα προσωπικά δεδομένα των πελατών κρυπτογραφούνται και μετά την αναχώρηση καταστρέφονται.

Πολιτική Προκαταβολής
Για να κάνετε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο Pantheon είναι απαραίτητο να προκαταβάλετε το 50% της συνολικής αξίας της διαμονής σας, μέσω:
 • Πιστωτικής Κάρτας (Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro, Diners)
 • Τραπεζικής Κατάθεσης στην:
  Τράπεζα Πειραιώς

Πολιτική Ακύρωσης Κρατήσεων
Εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει 24 ώρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία άφιξής του πελάτη-επισκέπτη, επιστρέφεται όλο το ποσό, είτε πρόκειται για προκαταβολή, είτε για εξόφληση της συνολικής αξίας της διαμονής.

Πολιτική Επιβεβαίωσης Κράτησης
 • Για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας, χρειάζεται να στείλετε στο τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας. Η κάρτα χρεώνεται μόνο παρουσία του πελάτη, εκτός από την περίπτωση ακύρωσης κράτησης 24 ώρες πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία άφιξης.
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί να δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του, πρέπει να προκαταβάλει 50 % της αξίας της διαμονής  μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Στην περίπτωση αυτή η κράτηση επιβεβαιώνεται, μόλις λάβουμε την απόδειξη της κατάθεσης μέσω fax ή e-mail.
Ξενοδοχείο Pantheon - Μαρκόπουλο - Αττική
Σχεδίαση & Φιλοξενία: United Online S.A. ©